Typy snů, které se vám zdají o partnerovi: Sny o nevěře, rozchodu či těhotenství mají hlubší význam

Jste šťastně zadaná? Až už jste po boku svého partnera měsíce, nebo roky, jistě se vám o něm někdy zdají sny. A právě tento obsah snů může velmi vypovídat o stavu vašeho partnerského či manželského soužití. Tuto skutečnost potvrzují experti na analýzu snů, kteří se jednotlivým typům snů o partnerovi podívali blíže na zoubek.

Lidem se o partnerovi může zdát několik typů snů

Odborníci na analýzu snů ze společnosti PsychicWorld.com ve spolupráci s TheDozylOwl.co.uk zkoumali spánek celkem 3 854 lidí, kteří žijí v manželském nebo partnerském vztahu. Tento výzkum zjistil, že se lidem o jejich vztazích zdá devět typů základních snů. Které to jsou?

Partner vás podvádí se svou ex

Tento typ snu bývá dle odborníků ve vztazích nejběžnější. Co o člověku, kterému se zdá, vůbec vypovídá? Jste si svým vztahem nejistá. Možná se bojíte toho, že vás partner opustí, možná máte pocit, že vás partner přehlíží a neváží si vás, možná ale máte pouze nižší sebevědomí. V některých případech se však do toho snu vkrádá váš šestý mysl. Právě ten vás upozorňuje, že je tu třetí osoba, která by mohla ohrozit váš vztah.

Zdroj fotky: Shutterstock

Partner se s vámi rozchází

Jde o druhý nejčastější sen. Zatímco se v jeho důsledku probouzíte vyděšená, tento typ snu může působit na váš partnerský vztah či manželství pozitivně. Jste jím velmi ovlivněná, proto ve svém vztahu podnikáte další krok kupředu. Sen o rozchodu vás možná skrytě donutí k tomu, abyste s partnerem začali bydlet v jedné domácnosti, postavili si dům nebo si konečně vyznali lásku.

Čekáte s partnerem miminko

Pro některé páry může tento sen vyznít strašidelně, ale nenechte se zmást. Jeho význam je docela jiný. Když se vám zdá o tom, že jste v radostném očekávání, tato skutečnost souvisí s novými nápady a budováním ve vašem životě. A právě partner vám je pomáhá rozvíjet k vaší společné spokojenosti.

Hádáte se se svým partnerem

Sen, ve kterém se hádáte se svým partnerem, poukazuje na to, že ve vašem vztahu je určitý potlačený problém. Aby mezi vámi nebylo skryté dusno, které by mohlo vygradovat, tento problém se pokuste s partnerem v reálném životě zkrátka vyřešit.

Se svým partnerem se milujete

Tento sen ukazuje, že jste si se svým partnerem pořád blízko. Váš partner je stále objektem vašeho zájmu a vaší touhy, a to i na hlubší úrovni. Sen o milování s partnerem tedy svědčí o kvalitě vašeho vztahu a o pevném poutu mezi vámi dvěma.

Zdroj fotky: Shutterstock

Váš partner zemřel

Sen, během kterého váš partner zemře, znamená, že pravděpodobně trpíte strachem ze ztráty svého partnera nebo z rozchodu. Může to také znamenat, že jste si všimli, že se váš partner změnil, což ve váš může vyvolávat úzkost.

Podvedla jste partnera s jeho kamarádem

Tento sen nemusí nutně znamenat, že vás daný kamarád přitahuje. Pravděpodobně to nemusí vůbec znamenat, že přemýšlíte nad nevěrou. Sen, kdy vy sama podvádíte partnera s někým z jeho blízkých lidí, obvykle znamená, že se cítíte provinile za to, že jste svého partnera v něčem zanedbala. Možná, že jste až příliš zaneprázdněná prací, svými koníčky či společnými dětmi, a tak toužíte mu tento ztracený čas skrytě vynahradit.

Máte svatbu

Sen, ve kterém si berete svého partnera, znamená, že k sobě máte velmi blízko. Vnitřně toužíte po tom, abyste dělali víc věcí společně nežli jenom každý zvlášť. Přejete si, aby z vás byl co nejstabilnější pár.

Partner se vás pokouší zabít

Sen o tom, že vás chce váš partner zavraždit, patří k nejděsivějším nočním můrám. Co však tento sen ve skutečnosti znamená? Podvědomě se bojíte něčeho, čemu se chcete v reálném životě vyhnout.

Pokračování článku níže...