3 znamení zvěrokruhu, která budou mít v září finanční problémy. Hrozí vám prázdné kapsy?

Měsíc září přinesl negativní finanční energii hned několika znamením zvěrokruhu. Zvláště třem hvězdným znamením hrozí finanční ztráty a nečekané výdaje, které hluboce poznamenají jejich rodinný rozpočet i celkový život. Která znamení zvěrokruhu tedy budou mít v průběhu září hluboko do kapes?

Finanční potíže hrozí těmto 3 znamením zvěrokruhu

Září se nese v duchu nové sezóny. Začíná škola, lidé se po dovolených intenzivněji pouštějí do práce a také přichází podzim. Ne pro všechna znamení zvěrokruhu bude mít letošní září pozitivní přínos. Zvlášť oblast financí bude pro některé z nich jedna velká tragédie.

Prázdné kapsy v průběhu září budou mít zejména tři následující znamení zvěrokruhu. Čekají je velké finanční ztráty a dozvuky těchto peněžních problémů se jejich životy nepříjemně ponesou i po několik dalších týdnů.

Zdroj fotky: Shutterstock

Rak udělá špatné finanční rozhodnutí

Extrémně nešťastné a stresující bude letošní září po finanční stránce zvláště pro osoby narozené ve znamení Raka. Už v prvním týdnu Raci udělají špatné finanční rozhodnutí. Peníze jim zmizí a zbydou jen dluhy a rostoucí výdaje.

Štír zbytečně riskuje

Prázdné kapsy budou mít v průběhu měsíce září také lidé narození ve znamení Štíra. Zbytečně totiž riskují a vloží své úspory do nejistých investic. Vzniknou tak dluhy, které rozhodně není dobré zalepovat dalšími půjčkami.

Zdroj fotky: Shutterstock

Ryby podlehnou neuváženým nákupům

Dalším znamením, které v září spadne do finanční pasti, jsou Ryby. Za jejich problémy mohou zejména jejich neuvážené nákupy a platby. Pro příště nakupujte a plaťte věci či služby, které skutečně potřebujete. Nevydávejte své peníze za zbytečnosti.

Finanční problémy hrozí i dobře vydělávajícím lidem z výše uvedených znamení zvěrokruhu. Budou za to moci nečekané každodenní náklady, které extrémně vzrostou a pohltí jejich úspory.

Zdroj: Lifestyleasia.com, Astrotalk.com, Kobieta.pl

Pokračování článku níže...