StarDance 2023 měli vyhrát Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, kritizují lidé

Řada lidí je z výsledku StarDance 2023 velmi rozladěná. Nesouhlasí s vítězstvím herečky Dariji Pavlovičové a jejího tanečního partnera Dominika Vodičky. Naopak si myslí, že měli vyhrát snowboardistka Eva Adamczyková s Jakubem Mazůchem, kteří byli po celou taneční soutěž výrazně lepší. Kritické komentáře se objevují hlavně na sociálních sítích.

Dvanáctý ročník taneční soutěže StarDance 2023 vyhráli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička. Sociální sítě zaplavily nejen gratulace k vítězství tohoto tanečního páru. Ve velkém se také objevují reakce, v nichž lidé vyjadřují k výsledkům letošního StarDance velké zklamání.

Zaznívají názory, že StarDance 2023 měli vyhrát snowboardistka Eva Adamczyková a její taneční partner Jakub Mazůch. Myslí si to nejen veřejnost, ale také některé známé osobnosti.

“Život je plný překvapení. Pro mě jedno z těch značných; Eva Adamczyková a Jakub Mazůch StarDance nevyhráli,” napsal textař Michal Horáček na síti X.

“Proč nevyhrála Eva? Jako byli nejlepší a tohle bylo nezasloužené.”, “Eva byla 100x lepší a celou dobu vedla, měla to vyhrát ona! StarDance by mělo pořešit smysl hlasování a bodování! Bodování by měli mít 9x větší cenu než hlas diváka.”, “Zklamání. Eva jela totální bomby. A teda Jakub si zasloužil vyhrát už za ty chorošky.”, “Pro mě je vítězkou Eva.” Těmito i dalšími komentáři zaplavili nespokojení lidé oficiální instagramový účet StarDance CZ, čímž dali jasně najevo, že s vítězstvím herečky Dariji Pavlovičové a jejího tanečního partnera Dominika Vodičky rozhodně nesouhlasí.

Kdo naopak ocenil druhé místo Evy Adamczykové na StarDance 2023? Český olympijský tým, který této talentované snowboardistce (a nyní i tanečnici) a jejímu tanečnímu partnerovi veřejně pogratuloval.

“Eva Adamczyková. Olympijská vítězka a mistryně světa získává stříbrnou medaili ze StarDance. Jsme na Vás hrdí Evo a Jakube!” uvedl Český olympijský tým na síti X.

Zdroj: Instagram.com/stardancecz, Twitter.com/m_horacek, Twitter.com/olympijskytym

Pokračování článku níže...