StarDance 2023 vyhráli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Letošní ročník taneční soutěže StarDance aneb Když hvězdy tančí je za námi. Na vítězném prvním místě skončili herečka Darija Pavlovičová a její tanečník Dominik Vodička, kteří porazili páry ve složení Eva Adamczyková + Jakub Mazůch a Vavřinec Hradilek + Kateřina Bartuněk Hrstková. Co na vítězství Dariji a Dominika říkáte?

Dvanáctý ročník StarDance aneb Když hvězdy tančí dospěl do finále. V sobotu 16. prosince 2023 se na základě hlasování poroty a diváků rozhodlo, že konečnými vítězi je taneční pár ve složení Darija Pavlovičová a Dominik Vodička.

Po vyhlášení výsledku poděkovala dojatá a šťastná Darija Pavlovičová zejména svému tanečnímu partnerovi. “Byla to intenzivní cesta, co jsme spolu prožili,” uvedla herečka, která nezapomněla ani na všechny své podporovatele z řad diváků. “Já jsem strašně vděčná za všechny ty diváky, co nás tak hrozně podporovali,” dodala Darija Pavlovičová.

Pro spoustu lidí bylo vítězství Dariji Pavlovičové a Dominika Vodičky velké překvapení, protože mezi favority StarDance 2023 patřili Eva Adamczyková a Jakub Mazůch. Vítězství Dariji a Dominika nečekali ani sázkaři – že herečka Darija Pavlovičová StarDance vyhraje, totiž před začátkem letošního dvanáctého ročníku nikdo nevěřil. Ten, kdo si na Dariju hned zpočátku vsadil, tak mohl vydělat opravdu závratnou částku.

I podle sázkových kanceláří byla favoritkou Eva Adamczyková. Až do pátku 15. prosince na ni směřovaly zhruba tři čtvrtiny všech sázek. Na Dariju Pavlovičovou to byla zhruba osmina.

Zdroj: Novinky.cz ,Echo24.cz, Instagram.com/daripavlovich

Pokračování článku níže...