Ve StarDance skončila Iva Kubelková. Lidé se rozčilují, že měla soutěž vyhrát

Iva Kubelková a její taneční parťák Martin Prágr byli žhavými kandidáty na vítězství letošní řady StarDance. O to více jsou lidé zaskočeni, že v sobotu ze soutěže vypadli. Fanoušci Ivy Kubelkové se na sociálních sítích ve velkém bouří a s jejím odchodem rozhodně nesouhlasí.

Že Iva Kubelková a Martin Prágr vypadnou ze StarDance těsně před branami finále a nepostoupí do finálové trojky, rozhodně nikdo nečekal. Aby ne. Tento taneční pár patřil k těm nejlepším a spousta lidí počítala s tím, že letošní ročník StarDance bezkonkurenčně vyhraje.

Jenže chyba lávky. Sobotní vypadnutí Ivy Kubelkové a Martina Prágra v semifinále StarDance vyvolalo zvláště na sociálních sítích obrovské pozdvižení. Zaznívají názory, že měl v soutěži skončit spíš Vavřinec Hradilek, jehož taneční výkony jsou údajně mnohem horší.

“Pro Hradilka není místo ve finále. Kubelková tančí desetkrát lépe než Hradilek s jeho pěti krokama po parketu.”, “Sorry, ale na čtvrtý místo bych dala Hradilka.”, “Iva Kubelková je mnohem lepší než Hradilek a to ani nepočítám to, že je o 10 let starší než on.” Těmito a podobnými komentáři reagovali lidé bezprostředně po vyřazení Ivy Kubelkové na instagramovém účtu StarDance CZ.

Lidé Ivě Kubelkové a Martinu Prágrovi na sociálních sítích navíc vzkazují, že i když ve StarDance 2023 nepodstoupili do finále, pro většinu jsou vítězi letošního ročníku.

“Mně se po nich bude hrozně stýskat nejen, že jsou oba velmi mile působící. Všechny tance byly z jejich srdcí a je neskutečná škoda, že se do finále nedostali. Iva byla za všechny ročníky opravdovou královnou parketu a to asi nemohlo mnoho divaček spolknout. Výjimečnost není u nás ceněná a Iva výjimečná je. S Martinem byli nejlepší pár a jsou pro mě absolutní vítězové,” shrnula své dojmy jedna z podporovatelek tanečního páru.

“Vy jste úžasní, vyzařuje z vás takový klid, @ivakubelkova a @martinpragr. Krásně vás spolu vybrali. Budete fakt chybět ve finále, moc jsem si to přála, abyste tam byli. Pro mě jste vážně vítězi. A Iva navíc inspirací, jak snášet nejen kritiku, ale i závist a zůstat přitom pozitivní. Přeju vám jen to nejlepší v životě,” napsala další z příznivkyň.

Zdroj: Instagram.com/stardancecz

Pokračování článku níže...