Rapper Marpo zkritizoval výsledky národního kola Eurovize: Je to šaškárna, napsal

Marpo je znechucen z výsledků národního kola Eurovize, ve kterém zvítězila zpěvačka Aiko. Drsný vzkaz napsal bezprostředně po té, co v národním kole neuspěla jeho partnerka, zpěvačka Lenny. Právě ta byla žhavou kandidátkou na vítězství a předpokládalo se, že pojede Česko v dubnu 2024 reprezentovat na Eurovision Song Contest do švédského Malmö.

Na základě hlasování zvítězila ve středu 13. prosince 2023 v národním kole Eurovize zpěvačka Aiko, která zaujala písní Pedestal. Lidé vybírali celkem ze sedmi finalistů, mezi nimiž byli skupina Mydy, zpěváci Tom Sean a Tomas Robin a dále zpěvačky Gianna Lei, Elly, Aiko a Lenny.

A právě zpěvačka Lenny Filipová byla jednou ze žhavých kandidátek, o které se předpokládalo, že v národním kole zvítězí. Jak Lenny uvedla, na Eurovizi chtěla jet i kvůli své mámě Lence Filipové. Tato zpěvačka totiž měla v roce 1988 reprezentovat na Eurovizi Švýcarsko, ovšem nakonec měla zákaz z komunistického Československa na tuto soutěž vycestovat. Lenku Filipovou tehdy nahradila Céline Dion, která následně Eurovizi 1988 vyhrála a stále se celosvětově slavnou.

Výsledky národního kola Eurovize, ze kterého vítězně vyšla zpěvačka Aiko, nadzvedly ze židle rappera Marpa. Není tajemstvím, že tento umělec celou dobu držel palce své partnerce Lenny Filipové, která však zůstala na místě poražených.

“Jenom bych chtěl napsat, že nechci nikoho urazit, ale výsledky Eurovize jsou fakt naprostej joke. To, že to je šaškárna, jsem si myslel vždycky. Ale, když se tam vyskytne člověk, co má všechno. Talent, zpěv, krásu, ctnost a nesmírnou slušnost, tak to dopadne takhle. Člověk, kterej mohl v týhle soutěži něco změnit, dokázat a HLAVNĚ REPREZENTOVAT naši zemi, tak že bysme mávali vlaječkama jak v Naganu, tak to dopadá takhle. Ach jo. Je mi z toho smutno,” uvedl Marpo ostře ve svých instagramových stories.

Zdroj: Instagram.com/mcmarpo, Super.cz

Pokračování článku níže...