Těmto ženám se každý muž raději vyhne obloukem: Poznáte se mezi nimi?

Ženy, které se chtějí hned vdávat a mít děti

Co muži vyloženě nesnáší? Když začnou randit se ženou a ona už po pár dnech začne básnit o svatbě a o dětech. Tato žena rozhodně svatební zvony zvonit neuslyší. Spíš bude svědkem toho, jak její protějšek bere zpátečku.

Zdroj: Shutterstock.com

Ženy lehčích mravů, které mají pikantní minulost

S kým si muži rozhodně nedokážou představit dlouhodobý vztah? S ženami lehčích mravů, které berou flirtování jako svůj sport a za celý svůj dosavadní život nasbíraly spoustu zářezů. Tyto ženy jsou pro muže ideální na krátkodobé pobavení, z dlouhodobého hlediska však pro ně nejsou dobrou partií.

Stíhačky, které chorobně žárlí

Ve vztahu dokáže mužům pořádně zavařit i žena-stíhačka. Jestli není její žárlivost oprávněná, nastává jeden velký problém. Mužské nervy jenom zřídkakdy ustojí, když je jejich partnerka kontroluje na každém kroku, projíždí jim mobil nebo messenger a má tendenci vyptávat se na všechny detaily prožitého dne. Chorobná žárlivost je u žen velký problém. Muži, kteří se nechtějí omezovat a žít volněji, tak raději utíkají o dům dál.

Zdroj: Shutterstock.com

Zapřisáhlé feministky, které bojují za rovnoprávnost mužů a žen

Když je žena zdravě sebevědomá, samostatná a ctižádostivá, její partner se dme pýchou a je rád, že má po boku právě tuto partnerku. Na takovou zapřisáhlou feministku, která bojuje za rovnoprávnost mužů a žen i v rámci společného vztahu či péče o domácnost a děti, však muži pohlížejí o dost vyděšeněji. Z jejich přirozenosti jde o extrém, který ne každý muž dokáže přijmout.

Intelektuálky, které mají jasnou představu o svém životě

I když to zní jako paradox, muži se často vyhýbají intelektuálně založeným ženám. Tyto ženy jsou velmi inteligentní, mají všeobecný přehled, vědí, co od života chtějí a mají velmi dobré společenské vystupování. A hlavně těchto věcí se muži podvědomě bojí. Než by oslovili vysokoškolačku s několika tituly a zářnou kariérou, raději se poohlédnou někde jinde.

Zdroj: Shutterstock.com

Barbie ženy, které jsou posedlé samy sebou

Pedikúra, manikúra, kosmetika, kadeřník, nakupování a případně plastiky. Přezdobený zevnějšek těchto žen, které o sebe dbají až přes míru, stojí nemalé peníze. Vše je jenom pozlátko. Když tyto ženy odloží tunu make-upu, serepetiček a módních oblečků, už tak se není čím chlubit. Muži jen velmi stěží vydrží plnit rozmary těchto žen a už vůbec si nedokážou představit, že by někdy s tímto typem mohli sdílet jednu společnou domácnost.