Zapečený hermelín s rajčaty a česnekem podle herečky Lucie Benešové. Po této mňamce se u vás doma zapráší

Přemýšlíte, co dobrého si připravit k večeři? Velkou dobrotou je rozhodně zapečený hermelín v troubě, který můžete udělat hned na několik způsobů. Jedním z nich je variace s rajčaty a česnekem, kterou si nemůže vynachválit také herečka Lucie Benešová. O tento vynikající rychlorecept se s ostatními podělila na svém Instagramu.

K večernímu posezení si často chceme připravit něco rychlého, ale zároveň velmi dobrého. Opravdovou delikatesou pro dospělé je zapečený hermelín v troubě, jehož variantu s rajčaty a česnekem odzkoušela i Lucie Benešová.

„Někdy na mě něco na Instagramu vykoukne a cítím potřebu to okamžitě zkusit a ochutnat. Znáte to? Přesně to se stalo dnes, sobotní odpoledne a výsledek (ač obšlehnutý) předávám s láskou dál, protože za to stojí!!!” napsala herečka nadšeně na Instagramu.

Pokračování článku níže...