Mladík má 19 let a jeho přítelkyně 76 let. Jejich láska se však nesetkává s pochopením

Navzdory kritice veřejnosti se mladý muž rozhodl prokázat svou lásku a zamilovanost veřejně. Požádal svou 76letou přítelkyni o ruku a pořízené video následně sdílel na sociálních sítích.

Videozáznam z těchto romantických zásnub se doslova přes noc stal virálním. Nicméně, pozornost, kterou tímto způsobem oba zamilovaní partneři získali, nebyla pouze pozitivní.

„Je to, jako mít to s babičkou.“, „To vše pro dámu, která za pár let zemře.“ Právě takové komentáře se objevily a stále objevují pod zveřejněným videem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Giuseppe Danna (@milinagatta_)

Mladý muž kritice úspěšně vzdoruje a negativním komentářům rozhodně nepřikládá velkou váhu. Tvrdí, že svou snoubenku upřímně miluje a myslí to s ní vážně. Podle svých slov je velmi zamilovaný a své city chtěl dát své přítelkyni upřímně najevo. Proto se rozhodl udělat zamilované gesto a požádat svou přítelkyni o ruku  – ostatně tak to dělají coby projev své lásky muži po celém světě.

Každý vztah je unikátní a nelze jej posuzovat podle obecných pravidel. Zatímco někteří lidé nedokážou pochopit osudovou přitažlivost mezi partnery s obrovským věkovým rozdílem, měli bychom respektovat jejich volbu a popřát jim štěstí ve společném životě.

Příběh tohoto nekonvenčního páru nám připomíná, že láska je mnohem složitější a nezná hranice. Nakonec, ve světě plném rozdílů a různorodosti, je láska tou nejvzácnější ingrediencí, která nás všechny spojuje.