Brazilka se provdala za hadrového panáka. Má s ním i děti

Hadrového Marcela si vzala v roce 2018

37letá Brazilka Meirivone se dlouho cítila sama. Chtěla mít po svém boku někoho, s kým si bude rozumět a kdo jí bude oporou. Aby nebyla smutná, její maminka pro ni nachystala překvapení.

Ušila pro Meirivone hadrového panáka v životní velikosti, kterému dala jméno Marcelo. Tento panák měl Meirivone pomoci překonat samotu. Stalo se ovšem něco, co její máma rozhodně nečekala. Meirivone se do hadrového panáka zamilovala a v roce 2018 si jej vzala za manžela.

Mají spolu celkem tři děti

Svatebního obřadu, kde Meirivone a Marcel stvrdili svůj manželský slib, se zúčastnilo kolem 250 hostů. Tato svatba byla opravdu zvláštní a pouze někteří lidé pro ni měli skutečné pochopení.

Manželství Marcela a Meirivone rozhodně nezůstalo bezdětné. Manželský pár společně vychovává ročního hadrového chlapečka Marcelinha a novorozené hadrové holčičky Marcelu a Emiliu, které jsou jednovaječnými dvojčaty.

Marcelo ji už dvakrát podvedl

“Není to snadné. Každý den musíme já a Marcelo plnit spoustu úkolů s novými miminky. Také se staráme o naše první dítě. A když jsem unavená, můj manžel Marcelo mi pomáhá děti koupat, krmit a uspávat,” popsala svou každodenní rutinu Meirivone Rocha Mores.

Zároveň však podotkla, že její manželství není rozhodně růžové a sem tam se objeví krize. Přišla totiž na to, že ji Marcelo už dvakrát podvedl.

Zdroj: Instagram.com/meirivone_santinha, Dailymail.co.uk