Zemřel známý herec ze seriálu Beverly Hills 90210. Hrál snoubence Brendy

Americký herec David Gail zemřel v pouhých 58 letech. Zahrál si v řadě známých seriálů, do povědomí českých diváků se dostal zvláště díky roli ve hvězdném devadesátkovém seriálu Beverly Hills 90210. V něm ztvárnil Stuarta Carsona, snoubence Brendy Walshové, kterou hrála Shannen Doherty.

Že tento sympaťák zemřel, oznámila na sociálních sítích jeho sestra. “V mém životě nebyl jediný den, kdy jsi nebyl po mém boku, vždy můj parťák, vždy můj nejlepší přítel, připraven čelit čemukoliv a komukoliv se mnou. Chybíš mi každou zbývající sekundu mého života,” napsala Katie Colmenares na svém Instagramu. Přesnou příčinu úmrtí svého bratra však neuvedla.

Kromě role v Beverly Hills 90210 si Davida Gaila možná pamatujete i ze seriálu Port Charles. V něm si zahrál celkem v 216 dílech během let 1999 až 2000 postavu Dr. Joea Scanlona.

David Gail se rovněž objevil v seriálu Savannah nebo v televizní show Robin´s Hoods. V paměti seriálových fanoušků však navždy zůstane hlavně jako snoubenec Brendy Walshové z Beverly Hills 90210. Čest jeho památce!

Zdroj: Pluska.sk, Topky.sk, Blesk.cz