Z Big Brothera vypadli Tarik a Karolína. Ve finále se utkají Zoe, František, Katrin a Bára

Kdo vyhraje česko-slovenského Big Brothera? Bude to Zoe, František, Katrin, nebo Bára? Vítěz, který si z vily odnese výhru 2,5 milionu korun, bude pouze jeden. Pokud máte svého favorita, můžete jej podpořit už nyní a hlasovat pro něj přes aplikaci.

Na Instagramu Big Brothera aktuálně lidé tipují, kdo tuto reality show letos vyhraje. Komu konkrétně přejí vítězství? Přinášíme ochutnávku některý názorů. Obrázek si o nich udělejte sami.

“Katrin – jasná výhra, hlasujeme pro královnu!!!!!”

“Ať to vyhraje Standa nebo František. Všechny ostatní z toho klepne.”

“Ať vyhraje František, zbytku spolubydlícím prdne žílka, vždyť on si to přece nezaslouží dle grácií. O to víc mu to přeju.”

“Franta nebo Bára. Vím, že Franta nic moc neukázal, ale tak oki, jeho strategie. Zoe to poslední dobou po*rala, Kája je sice zvláštní, mimoň, má svůj svět, ale není zákeřná, zlá.”

“Kdokoliv jen ne Bára nebo Zoe. Ideálně Katrin jen z principu.”

“Doufám že vyhraje Katrin. Je nejvíce vidět, je nejvíce diskutovanou osobou, plno lidí ji má rádo a plno lidí ji také nesnáší, ona je ten důvod, proč se lidé na tuto show dívají, díky ní se v tom domě něco děje. I když musím uznat, že i Zoe se slušně rozjela, ale Katrin jede od úplného začátku, takže jí to prostě přeji, její výhra bude aspoň vydřená.”

“Vítěz určitě Bára. Podle mě je nejvíc v pohodě z těch lidí, co tam je. Nehraje si na nic, je zábavná a umí pobavit lidi. Na Zoe mi poslední díly něco nesedí a Katrin to, prostě nemůže podpořit rozumný člověk. Standa je prostě jen řízek, co se snaží bejt středem pozornosti. František se jen snaží vydržet co nejdéle, jeho taktika od začátku bych řekl nic moc, až jsem koukal, že vydržel.”

Zdroj: Instagram.com/bigbrothercs