Ochablá vnitřní strana stehen trápí spoustu žen. Zpevněte ji účinnými cviky

Nejen břicho, boky a hýždě. Za problémovou partii svého těla některé ženy považují také ochablou vnitřní stranu stehen. Jak tuto část efektivně zpevnit? Pomocí několika cviků, díky kterým vaše vnitřní stehna také výrazněji zeštíhlí. Fitness trenérka Kelsey Lee ukázala ty nejúčinnější z nich.

Chcete, aby byla vaše vnitřní strana stehen štíhlejší a pevnější? Docílit toho není nic těžkého. Kromě zdravého a vyváženého jídelníčku se zaměřte také na efektivní cvičení. Když budete svým stehnům poctivě věnovat 12 minut svého času denně, již za dva týdny si všimnete toho, že výrazněji zkrásněla.

Nejúčinnější cviky pro vnitřní stranu stehen sestavila fitness trenérka Kelsey Lee. Její cvičení, které zahrnuje hluboké dřepy, výpady do boku, hluboké dřepy s bočním výkopem nebo boční plank se zvedáním nohy, zvládnete každý den odcvičit v pohodlí domova.

Ať už si na toto cvičení vyčleníte čas ráno nebo večer, věnujte se mu poctivě alespoň po dobu 12 minut. Jedině tak dosáhnete kýženého výsledku, kterým budou pevnější vnitřní stehna.

Jednotlivé cviky na posílení vnitřní strany stehen vám fitness trenérka Kelsey Lee krok za krokem ukáže v následujícím videu. Než si cviky na stehna zapamatujete, zkuste si v prvních dnech zpevňování a zeštíhlování svých vnitřních stehen pravidelně pouštět její tutoriál.

Pokračování článku níže...