Influencerka se považuje za psa. Spí v kleci, aportuje, má své páníčky a za odměnu dostává psí pamlsky

Má celkem tři “páníčky”

Každý den žije Meow Dalyn svým psím životem. Spí v kleci, kde má své oblíbené polštáře a deky, které jí poskytují pocit bezpečí a komfortu. S nadšením se věnuje také psím aktivitám, jako je aportování a hryzání kostí. Kromě toho jako správný pes čůrá a vykonává potřebu venku. Někdy ale dokáže pořádně pozlobit. Když se utrhne z vodítka, ráda se vyválí v blátě.

Meow Dalyn má celkem tři psí páníčky, kteří se u ní střídají a s láskou se o ni starají – krmí ji, cvičí, chodí s ní na procházky a když je hodná, dostává od nich za odměnu psí pamlsky. Nejraději má maso a vývary, smlsne si však i na skutečných psích sušenkách.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený MEOW 𐂯 (@meowdalyn)

Nezajímá ji, co si myslí ostatní

I přesto, že tato influencerka čelí kritice a nepochopení z mnoha stran, pro ni je tento způsob života velmi přirozený. Nikdy dle svých slov nepřemýšlela nad tím, co si myslí ostatní, a raději se soustředí na to, co ji dělá šťastnou.

Meow Dalyn žije šťastným psím životem. Její tři “páníčci” jí poskytují lásku, péči a podporu, kterou potřebuje. Jejich vztah je založen na vzájemné úctě a porozumění. Tak hlavně, že se tito lidé se podobnými zájmy navzájem našli a jsou společně šťastní a spokojení.