Majitel týraného psa z Uherského Hradiště se vyjádřil. Martin Tomaštík má údajně problémy s psychikou

Poslední dva měsíce jsem se potýkal s psychickými problémy a nebyl jsem schopný se o něj starat. Chtěl jsem ho dát do útulku, ale bál jsem se reakce okolí, tak jsem to pořád oddaloval a oddaloval až se to dostalo do fáze že jsem tam začínal chodit míň, a když jsem viděl, co se s ním děje tak jsem dostal strach a nevěděl co dělat. Nikdo z okolí o mém problému nevěděl, tudíž mi, ani Bladeovi nemohli pomoct. Neměl jsem v tom žádné potěšení. Celá situace mě hrozně moc mrzí a lituji toho. Dalo se tomu předejít kdybych se někomu svěřil. Doufám, že se Blade z toho dostane a bude zase jako byl dřív,” pokračoval ve svém dopise Martin Tomaštík.

Dále uvedl, že jej moc mrzí, jaký dopad má tato kauza na jeho nejbližší okolí. “Nikdo z mé rodiny, rodiny mé bývalé přítelkyně, včetně jí nebo kamarádů o tom nevěděl, jinak by určitě zakročili protože jsou to dobří lidi. Tímto bych poprosil veřejnost, ať se zachovají lépe než já, a přestanou terorizovat lidi co za nic nemůžou. Všechnu tu nenávist si zasloužím jen já a jsem připraven nést následky,” podotkl a dodal, že plně spolupracuje s Policií České republiky.

“Celá tahle situace je veliké neštěstí a mě to hrozně moc mrzí. Chtěl bych se moc omluvit Bladeovi a doufám že to zvládne. Taky bych se rád omluvil mé rodině, mojí bývalé přítelkyni a její rodině a mému okolí, protože je to všechny zasáhlo a jsou z toho v šoku,” napsal Tomaštík na závěr svého dopisu.

Zdroj: Slovacky.denik.cz, Novinky.cz