Má 23 let a její o 34 let starší snoubenec ji zahrnuje luxusem. Navíc jí říká, že je příliš krásná na to, aby pracovala

Sexy holky mají Vánoce po celý rok

23letá influencerka Alyssa si v současnosti může užívat života, o kterém se většině z nás ani nesnilo. S Peterem pravidelně jezdí na exotické dovolené a dostává od něj luxusní dárky, s čímž se často chlubí svým sledujícím na sociálních sítích.

“Sexy holky si nemusí říkat o dárky k Vánocům, protože mají Vánoce po celý rok,” řekla Alyssa v jednom ze svých tiktokových videí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alyssa Renee Gutierrez (@alyssag36)

Vždy mě přitahovali starší muži, tvrdí Alyssa

Alyssin vztah s Peterem nám připomíná, že věkový rozdíl může být zdrojem různých vztahových dynamik. Přestože se může zdát neobvyklé, že je Peter o 34 let starší než Alyssa, pro ni to nikdy nebyla překážka. Tato dívka naopak tvrdí, že ji vždy víc přitahovali starší muži, a tak se s ním dala po jeho rozvodu dohromady. Peter má z předchozího manželství děti, jedna z jeho dcer je dokonce starší než Alyssa.

Ačkoliv Alyssa nyní žije život plný luxusu, stále touží po své nezávislosti. Opustila svou kariéru kadeřnice, ale neplánuje úplně rezignovat na svůj pracovní život. Místo toho se snaží rozjet své vlastní podnikání, aby si udržela autonomii a schopnost rozhodovat o své budoucnosti.

Nechala jsem práci, protože hodně cestujeme, ale plánuji rozjet vlastní podnikání,” uvedla Alyssa na Tiktoku.

Alyssin příběh nám ukazuje, že i při životě po boku bohatého partnera si mnoho žen stále klade za cíl udržet si svou nezávislost a dosáhnout svých vlastních cílů. Její touha po podnikání jasně značí, že osobní svoboda a nezávislost jsou pro ni stále důležitými hodnotami, o které stojí za to usilovat.