Opuštěný chlapec dal biologické matce lekci, na kterou se nezapomíná

Matka jej opustila, když měl 4 roky

Jednoho dne Sheila a Floyd vyrazili na procházku do města. Na jedné z ulici narazili na osamělého chlapce jménem Roy, který měl tehdy pouhé 4 roky. 65letá Sheila a její manžel si nalezené dítě vzali k sobě a následně zavolali policii.

Úřady nedokázaly biologickou matku opuštěného chlapce najít, a tak hrozilo, že Roy půjde do dětského domova. Sheila a Floyd se proto rozhodli, že si chlapce vezmou do pěstounské péče. Následně si jej adoptovali a vychovávali jako vlastního.

Díky adoptivním rodičům opět našel radost ze života

Sheila a Floyd Royovi poskytli lásku, starostlivost a domov. I když žili skromně, jejich výchova byla skutečně příkladná. Roy si svých adoptivních rodičů velmi vážil a miloval je, ovšem v srdci stále nedokázal pochopit, proč jej jeho vlastní matka jako malého opustila.

Zdroj fotky: Shutterstock

Roy s adoptivními rodiči prošel mnoha výzvami, ale jejich láska mu pomohla překonat bolest z minulosti. S jejich podporou postupně nacházel smysl a radost ze života.

Roy dal matce životní lekci

Když Roy dosáhl věku 17 let, jeho biologická matka se nečekaně objevila s novým bohatým manželem. Chtěla si vzít syna zpět, ale Roy byl neoblomný. Místo toho, aby podlehl matčiným slibům, rozhodl se zůstat se svou adoptivní rodinou, která mu dala lásku, kterou kdysi nezažil.

O několik dní později se jeho biologická matka opět ukázala před domem. Z jakého důvodu? Její manžel požádal o rozvod a následně ji vyhodil z domu, když zjistil, že dala svému synovi Royovi velkou část úspor. 17letý Roy se však rozhodl, že se k ní zachová lépe, než se kdysi k němu zachovala ona. Společně s adoptivními rodiči vzal svou adoptivní matku k sobě domů, poskytl jí pomoc a nechal ji znovu najít svou cestu.