Ve svých 37 letech se žena vrátila do svého dětského pokojíčku. Proč začala znovu žít s rodiči?

Studovala a cestovala po celém světě, pak se vrátila k rodičům

Lindsey Jane Gordonová vyvolala obrovský rozruch svým rozhodnutím, že začne znovu bydlet u svých rodičů. Zatímco na první pohled může její situace působit nestandardně, Lindsey pro vysvětlení otevřeně sdílela svůj příběh na sociálních sítích.

Jak to všechno začalo? Po absolvování vysoké školy v roce 2008 se Lindsey rozhodla, že bude cestovat. Místo toho, aby se usadila a zaměřila se na svou právnickou kariéru, začala objevovat celý svět. Žila v Austrálii, na Novém Zélandu, ve Francii nebo Singapuru. Její vášeň pro objevování nových kultur a míst jí poskytovala jedinečné životní zkušenosti.

Zdroj fotky: Shutterstock

Žít v 37 letech v domě u rodičů je velmi kontroverzní

Nicméně, v roce 2020 ji nečekaně zasáhla – tak jako nás ostatní – pandemie nového koronaviru. Náhlé omezení pohybu a cestování donutilo Lindsey k tomu, aby přehodnotila své životní plány. S narůstající nejistotou a finančními obavami se Lindsey rozhodla, že se vrátí do rodného domu ke svým rodičům.

Toto rozhodnutí, které někteří považují za kontroverzní, vyvolalo v diskuzích na sociálních sítích bouřlivé reakce. Někteří ji kritizují za to, že ve svých 37 letech stále žije v dětském pokojíčku, zatímco jiní zdůrazňují, že každý z nás má své vlastní cesty a priority.

Vystudovaná právnička si užívá úspory i svobodný život

Ve svých videích na TikToku Lindsey reaguje na negativní ohlasy a sdílí s ostatními svůj příběh. Přestože čelí kritice, Lindsey zdůrazňuje, že bydlení s rodiči jí pomáhá k udržení její vlastní finanční stability. Život s rodiči v důchodovém věku pro ni není pouze dočasným opatřením, ale také strategií umožňující osobní růst a plánování do budoucna. Svůj svobodný život a úspory si díky bydlení u rodičů může užívat ve velkém. Na druhou stranu, ne každý by to takto dokázal a chtěl.

Zdroj: Prosvet.cz