Reality show Big Brother vyhrál Standa Liška. Ze soutěže si odnesl 2,5 milionu korun

V sobotu 13. ledna 2024 dospěla soutěž Big Brother do svého konce. Do finále se probojovalo celkem pět soutěžících, a to Standa, Zoe, František, Barbora a Katrin. Diváci prostřednictvím aplikace průběžně hlasovali, kdo vilu Big Brothera v rámci finále opustí jako první.

Na cílové rovince skončil František, který obsadil páté místo. Po něm z vily odešla favoritky soutěže Katrin a na bronzové příčce skončila Barbora. Ve velkolepém finále zůstali Standa a Zoe.

„Já jsem už v jedné ze Zpovědnic řekla, že moji favoriti jsou Standa a Zoe, takže jsem ráda, že jsou nakonec v duelu právě tihle dva,“ řekla po svém vypadnutí Barbora, která přála výhru své kamarádce Zoe.

Zoe však nakonec prohrála o fous a skončila na druhém místě. Pohádkovou výhru 2,5 milionů korun si z Big Brothera odnesl Standa Liška, který se stal absolutním vítězem reality show. Tomu, že vyhrál česko-slovenského Big Brothera, přitom nemohl v první chvíli vůbec uvěřit.

„Žiju, ale jsem v šoku jako nikdy v životě. Je to jen tak tak. Ještě tomu pořád nevěřím a myslím, že mi to pořádně docvakne až zítra,” řekl do kamer vítěz Big Brothera Stanislav.

Zdroj: Instagram.com/bigbrothercs, Tn.nova.cz