Zoe z Big Brothera porušila pravidla, vyřazené Elle dala do kapsy vzkaz. Co v něm napsala?

Když se vyřazená Ella loučila s ostatními v domě Big Brothera, Zoe jí nenápadně strčila do kapsy vzkaz. Někteří diváci chtěli, aby byla Zoe kvůli tomuto chování diskvalifikována, jiní se jí naopak zastávali.

Jak na svém webu uvedla TV Nova, Zoe tímto počínáním hrubě porušila pravidla Big Brothera. Diskvalifikována však nebyla a míří rovnou do finále této reality show. Big Brother ji za tento přestupek potrestal opravdu banálně. Až do odvolání musí nosit tričko s nápisem “Porušila jsem pravidla”.

“To je děs, pravidla jak blázen. Zoe pošle dopis po Elly, což je zakázané a je ve finále, prostě to je o ničem,” zlobil se na Instagramu jeden z fanoušků. “Zajímalo by mě, proč je v BB stále Zoe? Pokud se nepletu, hrubě porušila pravidla. Nejsem jediný z diváků, komu se toto nelíbí a ještě to triko? Totální výsměch lidem,” napsal svůj názor další.

K zakázanému dopisu se vyjádřila také sama Zoe. „Bylo tam něco povzbuzujícího. V ten moment to pro mě byl takový šok, když se to stalo, že jsem zazmatkovala, v hlavě jsem měla, že to je něco, co by ji mělo povzbudit, ale až posléze mi došlo, že jsem jí do kapsy vlastně dala krátký dopis o tom, kdybych vypadla já,“ uvedla.

Jaký byl konkrétně obsah dopisu, který Zoe strčila Elle do kapsy? “Milá Elinko. Úsměv, láska, vtipná, chytrá a krásná se srdcem na dlani. Tohle mě napadá, když Ti tohle píšu. Tož jako Babu, ani ty o sobě nepochybuj. Jsi silná a neboj se ozvat. To mám na Tobě ráda. Jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat! Přeju Ti, tak jako Babu, aby jsi to vyhrála. Zasloužíte si to, chviňky moje. Mám Tě ráda, čekám Tě v Praze! Tvoje Zoe.”

Zdroj: Tv.nova.cz, Tv.nova.cz, Instagram.com/bigbrothercs