V Karibiku zemřel slavný herec z Kobry 11. Christian Oliver zahynul v letadle spolu s dcerami

Rodina německého herce Christiana Olivera trávila dovolenou na ostrově Svatý Vincenc a Grenadiny v Karibiku. Herec chtěl svým dvěma dcerám (10 a 12 let) dopřát zpestření, a proto je vzal na vyhlídkový let.

Bohužel letadlo se dostalo do problémů a jeho pilot již nedokázal nouzově přistát na moři. Bezprostředně po tomto incidentu k letounu doplula pobřežní stráž, která už nalezla pouze bezvládná těla pilota, herce Christiana Olivera a jeho dvou dcer.

“Krátce po startu mělo letadlo potíže a pak se zřítilo do oceánu. Rybáři a potápěči z Paget Fram vyrazili ihned na místo události ve svých lodích, aby poskytli pomoc. Bohužel zbytečně,” uvedli policisté z ostrova Svatý Vincenc a Grenadiny.

Příčina havárie letounu je aktuálně předmětem vyšetřování. Jak uvádějí média, pilot letounu informoval rádiovou věž krátce po startu, že má potíže a chce se vrátit. To byla poslední komunikace z letadla.

Herec Christian Oliver se do paměti televizních diváků zapsal zejména rolí Jana Richtera v krimi seriálu Kobra 11, kde hrál parťáka Semira Gerkhana. Tento německý herec se blýskl také ve válečném filmu Valkýra nebo ve snímku Speed Racer. Čest jeho památce!

Zdroj: Deadline.com, Nytimes.com, Dailymail.co.uk