Agáta Hanychová se vdala. Vzala si Mirka Dopitu a potvrdila, že stará láska nerezaví

Okřídlené rčení říká, že stará láska nerezaví. Několik dnů před závěrem roku 2023 to potvrdila modelka Agáta Hanychová. Vzala si totiž svého staronového přítele Mirka Dopitu, s nímž má 12letého syna Kryšpína. Svatba Agáty Hanychové a Miroslava Dopity mnohé zaskočila, většina lidí jim však přeje spoustu štěstí a lásky do společných let.

Agáta Hanychová a Miroslav Dopita jsou manželé. Společné ANO si řekli na zámku v Roztokách 29. prosince 2023, tedy pouhé dva dny před silvestrem. Tento pár, který dokázal, že stará láska nerezaví, spolu chodil již před 13 lety.

Na podzim roku 2023 se k sobě Agáta Hanychová a Mirek Dopita znovu vrátili. Po několika měsících partnerského vztahu se rozhodli svůj staronový svazek stvrdit svatbou. Radost z tohoto životního kroku má určitě také jejich společný 12letý syn Kryšpín.

Modelka Agáta Hanychová oznámila svatbu s Miroslavem Dopitou veřejně na svém oficiálním instagramovém účtu. “Holčičky moje, já už jsem zase paní,” napsala a připojila názornou fotku se snubními prstýnky. Následně na svůj Instagram postovala hned několik svatebních fotek.

Jak už to bývá, Instagram Agáty Hanychové zaplavily gratulace i kritika. Přání ke šťastnému manželskému životu však převažují, lidé Agátě k tomuto životnímu rozhodnutí gratulují a přejí jí spoustu spokojených let v manželství s Mirkem Dopitou.

“Stará a první láska nerezaví. Zkrátka jste se potkali moc mladí, každý si ještě potřeboval projít nějakými zkušenostmi, abyste poznali, že jste si souzeni. Hodně štěstí přeji.”, “Nádherný pár, ať si všichni moralizují v diskuzích. Moc vám přeji, ať jste šťastní.”, “Přeji vám šťastné manželství, pevné zdraví, hodně legrace, správné volby. Mám pocit, že je to tak, jak má být, ale to vy víte sama nejlépe. Milujete a jste milovaná, máte zdravé děti a to je nejvíc, co si nekoupíte za žádné prachy.” Vzkázali Agátě Hanychové její instagramoví sledující.

Zdroj: Instagram.com/agatahanychova, Extra.cz, Super.cz

 

Pokračování článku níže...