Teorie velkého třesku je jedním z nejoblíbenějších sitcomů. Jak dnes žijí hlavní postavy tohoto seriálu?

Teorie velkého třesku (v originále The Big Bang Theory) je americký televizní sitcom, který vytvořili Chuck Lorre a Bill Prady. Seriál měl premiéru 24. září 2007 na stanici CBS a vysílal se až do 16. května 2019. Celkem bylo natočeno 12 sérií a 279 epizod.

Obsazení a postavy:

  • Leonard Hofstadter (Johnny Galecki): Experimentální fyzik s IQ 173, který pracuje na Caltechu. Leonard je společenský a často je prostředníkem mezi svými introvertními přáteli a světem venku.
  • Sheldon Cooper (Jim Parsons): Teoretický fyzik s IQ 187, který je vynikající ve svém oboru, ale sociálně neobratný a často arogantní. Je známý svými výstředními zvyky a rigidními pravidly.
  • Penny (Kaley Cuoco): Servírka a aspirující herečka, která se přestěhuje do bytu naproti Leonardovi a Sheldonovi. Penny je mnohem více společensky založená než její sousedé a postupně se s nimi spřátelí.
  • Howard Wolowitz (Simon Helberg): Inženýr, který pracuje na Caltechu. Howard je známý svými barevnými obleky a flirtováním se ženami.
  • Rajesh Koothrappali (Kunal Nayyar): Astrofyzik původem z Indie, který má problém mluvit se ženami, pokud není pod vlivem alkoholu.

Pokračování článku níže...