Neignorujte tyto varovné signály: Fráze, které muži říkají, když vás přestanou milovat

“Dnes přijdu pozdě.“

Časté zpoždění může naznačovat, že tráví čas raději s jinými lidmi než s vámi. Tento nedostatek zájmu o vaši společnost byste rozhodně neměla ignorovat.

Když se stává, že se opakovaně zpožďuje a nechává vás čekat, značí to, že mu na vztahu s vámi zas až tolik nezáleží. Je velmi pravděpodobné, že ve skutečnosti nevnímá váš čas a vaši společnost jako něco, čeho by si cenil a co by respektoval.

„Sám se rozhodnu, co udělám.“

Pokud vám partner oznámí, že se rozhodne sám, neznamená to pouze jeho nezávislost. Často to může být známkou nedostatku respektu k vašim pocitům a názorům.

Když jeden partner ignoruje názory tohoto druhého a rozhoduje se sám, vytváří se ve vztahu nerovnováha moci. Zároveň mezi sebou partneři ztrácí  prostor pro vzájemnou úctu a porozumění.

Zdroj fotky: Shutterstock

„Musíme si dát pauzu.“

Návrh na pauzu ve vztahu naznačuje, že muž potřebuje čas na zvážení, jestli jste pro něj stále ta pravá. Měla byste respektovat jeho potřebu prostoru, ale zároveň si uvědomte, co to může znamenat pro váš vztah.

Muž, který udělá tento návrh, zároveň pochybuje o své volbě. Navíc má pocit, že musí být sám, aby zjistil, zda mu budete skutečně chybět.

„Nezajímá mě, co si myslíš.“

Otevřené odmítnutí vašich pocitů a názorů je silným signálem, že muž necítí, že byste byla důležitou součástí jeho života. S ohledem na tento nedostatek respektu a ohleduplnosti k vašem emocím a potřebám byste se měla vážně zamyslet nad budoucností vašeho vztahu.

Nezájem je jedním z nejbolestivějších pocitů, které můžete ve vztahu zažít. Výše uvedené varovné signály proto rozhodně neignorujte a jednejte včas.