Vzpomínáte na Martina Hranáče z Vyvolených 2? Po soutěži pil a bral drogy, dnes dělá číšníka a je šťastný

“Po Vyvolených jsem se cítil a choval jako nafoukaná celebrita bez špetky pokory k lidem, kteří byli mí přátelé, k fanouškům, a upřímně je to období, za které se ještě dnes stydím. Potom přišel rok 2007 a pád z hvězdných výšin přímo na můj nafoukaný frňáček. Šílenství kolem reality show Vyvolení opadlo a s ním i moje „sláva“. Chvíli jsem se ještě snažil upoutat na sebe pozornost za každou cenu, ale jak říká Halina Pawlowská „velká sláva, polní tráva, spase ji každá kráva.” Z celebrity jsem se pomalu stával šaškem, ze šaška vymetač večírků a nakonec jsem byl jen zapomenutá rychlokvaška z nějaké reality show. Pár let jsem ještě v barech využíval své bývalé slávy a měnil ji za panáky zdarma, ke kterým se postupně později přidaly i drogy a já pomalu ale jistě začal sebedestruktivně ničit sám sebe! Nebojte, nebudu tady psát o tom, co všechno mi prolítlo nosem, protože by to byl seznam dlouhý jako vánoční nákup v Kauflandu,” napsal Martin Hranáč na Instagramu o svých těžkých obdobích, kdy byl úplně na dně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený martin hranac (@martinhranac)

V roce 2013 pochopil, že je čas jít dál. Začal pracovat jako číšník a této práci se s láskou a pokorou věnuje dodnes. “Dneska roznáším ty svoje polívky a je mi dobře tam, kde jsem. Jsem šťastný být obyčejný člověk. Je sice fajn si užít pár minut pozornosti fotografů, ale gastro je prostě moje srdcovka,” uvedla bývalá hvězda Vyvolených upřímně.

Po svém pádu na dno a opětovném návratu do života se na nějakou dobu Martin Hranáč veřejně odmlčel. V roce 2020 si založil instagramový účet, kde má spoustu fanoušků, kteří jej milují pro jeho smysl pro humor a otevřenost. Tito lidé se shodují na tom, že všechno, čím Martin Hranáč prošel, z něj utvořilo úžasnou osobnost, kterou teď obdivují.

Zdroj: Instagram.com/martinhranac