Případ týraného pejska z Uherského Hradiště otřásá Českem. Jak může člověk udělat něco takového?

Zachráněný pejsek se nyní nalézá u dobrovolníků ze spolku Podaná tlapka, kteří se o něj starají a snaží se mu zajistit potřebnou léčbu. Díky štědré finanční podpoře veřejnosti mají dostatečné prostředky k pokrytí nákladů na léčbu, avšak nabídka pomoci je stále vítána.

O případu týraného pejska z Uherského Hradiště ve svém instagram story informovala také influencerka Erika Eliášová. Své sledující požádala o bližší info o tomto smutném případu. ”Je třeba karmu zase trochu pošťouchnout. Prosím jen ověřené info! Žádné jedna paní povídala,” napsala.

Posléze v instagram story uvedla, že se k ní dostala spousta informací od přímých zdrojů. “Týpek bydlel s přítelkyní u jejích rodičů a všem tvrdil, že o psa je postaráno. Prý ho chodí krmit a venčit. Ona říká, že spolu nebydleli, brání se, ok. Je to mladý trdlo. Psa prý 2 měsíce neviděla, ale sousedi už půl roku tento problém evidují a aktivně řešili smrad z bytu. Tady mi to nesedí s verzí slečny, ale brání se, tak budiž,” napsala Erika Eliášová.

“Slečna přítelkyně je sice asi jelito, ale snad se bude v budoucnu více rozhlížet okolo sebe, více se zajímat a víc si všímat. Indicie tam jistě byly, občas je nám ale komfortnější věřit pohodlné lži. Nedávejme zlu zelenou. Všímejme si, buďme zvědaví, prověřujme. Speciálně, když jde o bezbranné tvory: Kdo jim pomůže, když ne my?” dodala Erika na závěr.

Zdroj: Instagram.com/behproutulkyInstagram.com/erika.eliasova