Jessica Alves nepřestává hledat ideál krásy. Má za sebou další operaci a vyhlíží muže snů

Jessica Alves stále hledá muže svých snů

Motivace za těmito zásahy jsou pro Jessicu Alves mnohem hlubší, než se vám může na první pohled zdát. Stále hledá muže svých snů, a přestože se v minulosti potýkala s nízkým sebevědomím, věří, že plastická chirurgie jí může pomoci nalézt lásku a přitáhnout pozornost potenciálních partnerů. Touha po dokonalosti ji hnala kupředu i v minulosti, a není důvodu myslet si, že se něco změnilo.

Nicméně Jessičiny neustálé úpravy, za které vydá v průměru 300 tisíc korun měsíčně, nezůstávají bez kritiky. Někteří lidé vidí v jejích častých zásazích do těla jen závislost na plastické chirurgii a nedostatek schopnosti přijmout sama sebe takovou, jaká je. Diskuze o hranici mezi touhou po kráse a zdravým sebevědomím se tak neustále opakuje.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Prostřednictvím plastických operací touží po štěstí

Je třeba připomenout, že každý z nás má právo rozhodovat o svém vzhledu a cestě k sebevyjádření. Jessica Alves je jednou z mnoha lidí, kteří volí cestu plastických operací ve snaze nalézt štěstí a sebeuspokojení. Bez ohledu na názor ohledně jejího rozhodnutí je důležité, abychom respektovali individuální svobodu každého z nás.

Avšak za vším tímto stojí i otázka, jaký vliv má Jessicin příběh na vnímání krásy ve společnosti. Její nekonečná touha po dokonalosti a neustálé plastické úpravy těla mohou odrážet širší problém společnosti, která staví na nesplnitelných standardech krásy.  Není proto od věci přemýšlet o tom, jak můžeme přijmout a oslavovat různorodost vzhledu a zároveň podpořit zdravé sebevědomí bez nutnosti podstupovat extrémní zákroky.