Carrie Kirsten přiznala domácí násilí. Jak na to reaguje její bývalý přítel?

Facka za like na TikToku

Proč se tedy rozešli s Danem Bayerem? “Rozešla jsem se já, bylo to dvakrát po sobě. Člověk by nikdy neřek, jaký se za nevinnou tvářičkou skrývá hulvát, který se ke mně choval doslova jako k hadru na podlahu. Vybarvil se asi tak po půlroce našeho vztahu. Ten člověk byl naprosto toxická osobnost. Hrozně mě terorizoval, omezoval, zakazoval mi věci, urážel mě, vydíral, ponižoval, shazoval, hrozným způsobem se mnou manipuloval. Byl strašně žárlivej, dělal mi neskutečně žárlivý scény, neustále mě hlídal, stalkoval moji lokaci, stačilo, abych se hnula z baráku, tak si myslel, že ho honem jako podvádím,” prozradila Carrie Kirsten o svém expříteli, se kterým měla druhý vztah v životě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Carly Kirstenová (@iamcarriekirsten)

Toto chování vygradovalo ve chvíli, kdy Dan Bayer na telefonu Carrie kontroloval, co lajkla na TikToku. Když zjistil, že lajkla video svého prvního ex Nikose, tak ji uhodil. “Vrazil mi takovou, že mi až křuplo za krkem. Byl to takový vrchol, že si na mě dovolil vztáhnout ruku a z takovými bizarního důvodu, že jsem někomu něco lajkla, přičemž na TikToku lajkuju každou blbost,” řekla otevřeně Carrie Kirsten.

Oba ex ji finančně využívali

Influencerka navíc podotkla, že jí její ex Dan Bayer během vztahu často lhal a udělal si z ní také bankomat. Peníze si od Carrie půjčovali také členové Danovy rodiny, údajně šlo o částku v řádech sta tisíc. Po rozchodu se ke Carrie následně z několika stran dostalo, že ji během vztahu několikrát podvedl.

“Můj první ex nebyl v některých věcech o nic lepší. Nešlo o žádný podvádění, ubližování nebo lhaní, ale co se týče těch peněz, bylo to vesměs stejný. Tam jsem všechno platila já, kupovala já, zařizovala já, o všechno jsem se starala. Ať už v rámci domácnosti, bydlení, auta, dovolených. Úplně všechno. Ten v životě v restauraci nezaplatil ze svýho. I dárky pro mě kupoval z mých peněz. Všechno za nás, za sebe nebo za mě kupoval z mé karty. Pak to nakonec řešil až můj právník,” prozradila influencerka o svém prvním ex Nikosovi Macholaosovi, se kterým byla pět let. Když po něm chtěla, aby se také na vztahu finančně podílel, házel prý ruce nad hlavu s tím, že to Carrie fakt nepotřebuje.

“Ve výsledku se oba dva na sociálních sítích přezdívaj, jací jsou frajeři. Ale reálně za co? Za to, jak využívali holku kvůli penězům a vyškrábali se jí přes záda k nějakýmu pseudoúspěchu? Nevím, jestli je tohle k titulu frajer nějak vhodný,” dodala Carrie Kirsten na závěr.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nikos (@macholaos_unofficial)

Na toto prohlášení vzápětí reagoval její ex Nikos Macholaos na Instagramu. “Svědomí mám čistý, jen se musím bránit proti nařčením, který padly. Existuje jedna věc, která ve videu nezazněla. Jak to tak ve většině vztahů bývá, po našem rozchodu jsme mezi sebou měli nějaké nevyřešené finance. Na ty ale reálně existuje smlouva mezi mnou a dotyčnou osobou, dohoda o splacení dluhu, kterou sepsal po našem rozchodu její právník a je tam napsáno, že si finančně nic nedlužíme a vše je srovnaný,” napsal bývalý přítel Carrie Kirsten otevřeně.

Zdroj: Youtube.com, Instagram.com/macholaos_unofficial