Typy partnerek, které vás zničí svým toxickým vztahem: Velký pozor na číslo čtyři

  1. Znejisťovatelka: Skrytá hrozba pro vaše sebevědomí

Tento typ partnerky neodhalíte na první dobrou, ale už při prvních náznacích byste měli zbystřit. Tato žena pomalu a nenápadně podkopává vaše sebevědomí a sebeúctu, čímž vás k sobě zároveň připoutává. Její nenápadné kritiky a manipulace mohou vést k tomu, že se budete cítit nepřitažliví a nejistí ve vlastní kůži. Dejte si pozor, nebo vás za pár let nikdo nepozná.

  1. Závislačka: Nezdravé pouto, které škodí

Tato žena se může zdát na první pohled roztomilá a starostlivá, ale ve skutečnosti je závislá na vaší pozornosti a péči. Její neustálé potřeby a emocionální vydírání v podobě slz, scén a výčitek mohou zničit váš klid a harmonii ve vztahu.

Zdroj fotky: Shutterstock
  1. Přísavka: Nezadržitelně touží po vašem životě

Přísavka je partnerka, která se neustále snaží o vaši pozornost a přítomnost. Je opravdu velký problém se od ní pohnout. Nedokáže respektovat váš osobní prostor a hranice a často vás nechává bez dechu svou neustálou potřebou vaší společnosti. I když jí budete domlouvat, prostor sama pro sebe sama si neudělá a stále vám bude v patách.

  1. Využívačka: Sbalí vás pro peníze nebo kontakty

Tato žena je mistrná manipulátorka, která vás sbalí jen kvůli vašim penězům, kontaktům nebo kamarádovi, po kterém touží. Její účelové chování a falešné gesta lásky skrývají její skutečné záměry, což ve vašem případě může vést k bolestivému zklamání a ztrátě důvěry. Dávejte si proto pozor na tento typ partnerky, abyste zbytečně nepadli do jejích pastí.