Matka dvojčat je závislá na tetování. Nemůže kvůli tomu najít práci

Melissa se nechává tetovat třikrát týdně

Matka dvojčat Melissa Sloan má velké problémy s hledáním práce, protože je závislá na tetování. O svém příběhu se proto rozhodla otevřeně promluvit do médií. Vysvětluje, že tetování je pro ni závislost, která ji uklidňuje.

 “Nechávám se tetovat třikrát týdně. Stala jsem se na tetování závislou. Prostě s tím nemůžu přestat, je to pro mě velmi návykové,” vysvětluje Melissa, která se svými dvěma dětmi a 56letým partnerem Lukem žije ve Walesu.

Tetováním si léčí své vnitřní dítě

Tetováním si tato dvojnásobná maminka léčí své vnitřní dítě, neboť v dětství byla zneužívána. “Na dětství nemám žádné šťastné vzpomínky,” říká 45letá žena, která nikdy nepoznala vlastního otce. Rovněž přiznala, že ji v dětství zneužívali různí muži, které si její matka přivedla domů. Ovšem byl to i její nevlastní bratr.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený WASTED (@wasted)

Kvůli tomu, že je Melissa kompletně potetovaná, jí spousta lidí opovrhuje. Všímá si toho snad každý den. Třeba když jde do obchodu nakupovat nebo se prochází se svými dětmi v parku. Někteří lidé se jí navíc kvůli tomu, jak vypadá, smějí, nebo ji obcházejí oklikou.

Melissa je ochotna přijmout jakoukoliv práci

I když Melissa svá tetování zbožňuje, přiznává, že má kvůli nim velké problémy. Nemůže hlavně najít práci. Ucházela se už o spoustu zaměstnání, ale potenciální zaměstnavatelé ji prostě kvůli jejímu potetovanému vzhledu nechtěli.

“Ucházela jsem se i o práci, v rámci které bych uklízela veřejné toalety. Ani v tomto případě mě kvůli tetování nevzali,” podotýká Melissa.

Tato žena je ochotna přijmout jakoukoli práci. Jen jí ji musí někdo nabídnout. “Kdyby mi někdo nabídl práci, rozhodně půjdu pracovat. Nabídku přijmu bez ohledu na to, o jakou práci by se jednalo,” vzkázala na závěr Melissa svým potenciálním zaměstnavatelům.