Seznamte se s nejkrásnější babičkou světa. Je jí 68 let a ohromí vás svým půvabem

Dnes o ní lidé říkají, že je nejkrásnější babičkou na světě. Yazemeenah Rossi odstartovala svou kariéru modelky, když jí bylo lehce přes 30 let. Do dnešní doby se však její krása nevytratila a stále zdobí obálky časopisů. I když je ve světě modelingu s ohledem na svůj věk velkou raritou.

Tajemství krásy podle Yazemeenah Rossi

Jaké je tajemství její krásy? Yazemeenah zdůrazňuje, že je to hlavně pravidelná péče o sebe sama a také přístup k životu. Důležité je mít také dobré přátele a samozřejmě i pozitivní a zvídavou mysl.

Podle Yazemeenah je věk vlastně stavem vědomí. Nezáleží tedy, jaké datum narození máte napsané v občanském průkazu. Rozhodující naopak je, na kolik se cítíte vy sami. Yazemeenah rovněž ostatním doporučuje, aby i v dospělosti zůstali malým dítětem, které je hravé, zvídavé a touží po dobrodružství. To vám umožní, abyste se z této energie mohli nabíjet znovu a znovu.

Nejkrásnější babička světa o sebe pečuje každý den

A jakým způsobem se o sebe tato nejkrásnější babička světa pravidelně stará? Každý den si maže pokožku mastnými krémy, používá řepkový olej na vlasy a pravidelně si dopřává avokádo, maso nebo ryby. Věří, že k udržení kondice není nikdy pozdě, ať už se jedná o pravidelné procházky, plavání nebo bowling s přáteli.

Pro 68letou Yazemeenah Rossi není stárnutí něčím, čeho bychom se měli obávat. Její příběh nám připomíná, že zdravá mysl, zdravý duch i tělo jsou klíčem k tomu, abychom se cítili a vypadali dobře, a to bez potřeby drahých operací či nadměrného používání kosmetiky. Yazemeenah Rossi je živým důkazem toho, že v každém věku můžeme žít plnohodnotný a krásný život.