Ornella Koktová bojuje v drsné reality show Survivor. Očistec má doma i její manžel Josef

Ornella a Josef Koktovi se rozhoupali ke skutečně odvážnému rozhodnutí. Třicetiletá trojnásobná maminka sbalila kufry a odletěla do Dominikánské republiky, kde už teď bojuje v reality show Survivor.

Josef Kokta zůstal na tři společné děti sám a jak dokazují jeho příspěvky na sociálních sítích, s přehledem péči o své potomky zvládá. Vaří, obstarává domácnost, děti vyzvedává ze školy a ze školek a vymýšlí jim zábavu.

Veřejně ovšem přiznává, že je to náročné a že jede na doraz. “Survivor mám akorát já,” napsal s nadsázkou na svém Instagramu zasloužilý táta Josef Kokta.

Aby toho nebylo málo, tříletý syn Sven náhle onemocněl a táta Josef s ním musel vyrazit na pohotovost. “Špatné nedělní ráno pro Svena. Ucho. Nakonec pohotovost. Penicilin,” informoval Josef Kokta na Instagramu s tím, že penicilin už naštěstí zabírá.

Že Josef Kokta sám příkladně zvládá péči o tři malé děti, na sociálních sítích oceňují také ostatní lidé. Píšou mu například, že před ním smekají a že je skvělý chlap. “Táta na jedničku. Krásně se o ty vaše dětičky staráte. Máte můj obdiv,” vzkázala Josefovi jedna z jeho sledujících.

Zdroj: Instagram.com/koktajosef