Jak dnes vypadá Sandokan? Kabir Bedi je stále nepřehlédnutelný

Indický herec Kabir Bedi se proslavil rolí v italském televizním seriálu Sandokan, který se natáčel v 70. letech 20. století. Tento seriál, na který mnozí z nás stále nostalgicky vzpomínají, vychází z dobrodružných románů italského spisovatele Emilia Salgarieho a sleduje příběh malajského piráta Sandokana. Hlavní roli si nezahrál nikdo jiný než Kabir Bedi.

Italský seriál Sandokan se natáčel v letech 1976 a má celkem šest dílů. Po něm následoval film Sandokan se vrací, který vznikl o rok později a ve kterém opět jako Sandokan zazářil hvězdný Kabir Bedi.

Zdroj fotky: Wattpad

Tento charismatický indický herec, který se narodil 16. ledna 1946 v indické Bombaji, nejprve odstartoval svou kariéru v Bollywoodu. Role Sandokana jej následně katapultovala mezi světové star. Kabir Bedi tak mohl hrát v mezinárodních filmech, mezi nimiž si i vybíral.

Díky neuvěřitelnému charisma a půvabu jej dokonce v roce 1978 časopis Cosmopolitan prohlásil za nejžádanějšího svobodného mládence roku. V online anketě deníku The Times of India navíc obsadil čtvrtou příčku v žebříčku století pro nejhezčí Indy.

A jak vypadá Sandokan v současnosti? Od první klapky tohoto kultovního počinu v roce 2024 uplynulo už 48 let a herec Kabir Bedi oslavil neuvěřitelné 78. narozeniny. Tomuto seriálovému a filmovému Sandokanovi, který střídavě žije v Londýně, Římě a Bombaji a který plynule hovoří hindsky, anglicky a italsky, charisma rozhodně zůstalo.

Kabir Bedi se rovněž může pochlubit tím, že má velkou rodinu. Byl totiž třikrát ženatý a z těchto manželství pochází jeho tři děti. Díky některým z nich už je zasloužilým dědečkem.

Zdroj: Woman.tiscali.cz, Csfd.cz, Dotyk.cz