5 účesů, které na nás muži nesnášejí. I přesto je rády nosíme

Hustá ofina – Kolikrát jste si chtěla ozvláštnit účes a zastřihla jste si hustý pramen vlasů do rovné ofiny, která vám sahala mírně nad obočí? I když nám hustá ofina přijde děsně trendy, muži to mají jinak.

Příliš krátké vlasy – Krátké vlasy nám připadají trendy, jenže většina mužů s námi tenhle pohled na věc nesdílí. Ženy s krátkými vlasy nejsou pro muže příliš atraktivní, navíc se domnívají, že ženám velmi krátké střihy ubírají na ženskosti.

Drdol – Také tento účes nám přijde velmi pohodlný. Ráno prostě stačí sepnout vlasy do drdolu a jít do školy nebo do práce. Ač si myslíme, že nám to sluší, muži tento účes moc nemusí. Podle nich působí neupraveně a odfláknutě.

Natupírovaný účes – Natupírované vlasy byly poznávacím znamením hvězdné zpěvačky Amy Winehouse. Jenže třeba s takovým natupírovaným drdolem v reálu před muži moc nezazáříte.

Přehnaně barevné vlasy – S vlasy rády experimentujeme, i co se barev týče. Kromě klasických odstínů se rády pouštíme i do modré, fialové nebo růžové. Hair stylisté by zaplesali, jenže obyčejní muži jsou v tomto ohledu konzervativnější.