Lady Dee vyhrála v Clashi nad náhradní soupeřkou. Nikola Lauberová dostala před zápasem strach

Že proti sobě nakonec nebudou stát v kleci Clash of the Stars 7 herečky z filmů pro dospělé Lady Dee a Nikola Lauberová opravdu nikdo nečekal. Mezi oběma dámami to totiž vřelo už během tiskových konferencí. Na jedné z nich dokonce Lauberová polila Jůzovou alias Lady Dee kočičími a psími výkaly. Proto si rozhodně měly v kleci co vyříkat.

V sobotu 27. ledna však byl souboj Lady Dee a Nikoly Lauberové na Clash of the Stars 7 těsně před začátkem zrušen. Lauberová totiž dostala strach a odmítla do zápasu nastoupit. Aby Drahomíra Jůzová alias Lady Dee zúročila své týdny dlouhé přípravy, do zápasu musela narychlo nastoupit náhradnice Eliška Kovaříková. A jak tento nečekaný souboj dopadl? Na plné čáře zvítězila Lady Dee.

A proč Nikola Lauberová nenastoupila do zápasu Clash of the Stars 7? Něco málo objasnila ve svých instastories, které působily tak trochu zmateně a ve kterých neuvedla pravý důvod.

“Moc mě to mrzí. Poslední dva měsíce mi nezáleželo na ničem jiném víc než na Clashi. Omlouvám se i Lady Dee. Tuším, že jí na tom také hodně záleželo. Zároveň se omlouvám všem, na koho jsem byla dneska hrozně protivná, protože jsem chtěla, aby bylo všechno dokonalé a měla jsem dojem, že mě všichni zdržují svou neschopností,” napsala Lauberová na Instagramu.

Tato herečka z filmů pro dospělé a profesionální společnice si navíc myslí, že se jí dveře do Clash of the Stars nadobro zavřely. “Vážně mě to mrzí a ze všeho nejvíc, že jsem si nadobro zavřela dveře do Clashe. Hodně z vás totiž ví, že jsem chtěla mít další zápasy. Ale i tak díky za příležitost podniknout tuto cestu,” podotkla dále Nikola Lauberová.

Zdroj: Instagram.com/nikola_lauberova, Instagram.com/clashofthestars