Jak dnes vypadá Angelika? Bylo jí 84 let a vypadá stále úžasně

Michele Mercier se k této roli nedostala náhodou, již od dětství toužila být herečkou, a proto z rodného Nice odjela studovat herectví do Paříže. Její první role byla ve filmu „Pomsta z hrobu“, který byl natočen v roce 1957. Následoval film „Dejte mi mou šanci“, který byl pro její hereckou kariéru zlomový.

Kvůli svému vzhledu většinou hrála prostitutky nebo bezcitné potvory. Avšak její životní role na ni teprve čekala, byla to role, pro kterou se jednoduše narodila. Angelika byla pětidílný seriál, který byl natočen podle knižní předlohy manželů Anne a Serge Gollonových.

Tato role ji vystřelila až na vrchol, byla slavná, milovaná a konečně šťastná. Jenže vše má své pro i proti a tato role si vzala svou daň. Navždy byla Michele s Angelikou spojována, proto svou hereckou kariéru ukončila až příliš brzy, a to ve svých 34 letech.

Bohužel ani v osobním životě se jí příliš nedařilo. Svého prvního muže, režiséra Andrého Smaggheho, si vzala v roce 1961, avšak již v roce 1965 se rozvedli kvůli jeho alkoholismu, ze kterého se střídavě léčil. Podruhé se provdala v roce 1970 za známého automobilového závodníka Clauda Bourillota, ovšem ani tento vztah jí nevyšel. Claud jednoho dne prostě zmizel se všemi jejími šperky a penězi.

Ačkoliv si myslela, že by se na ni konečně mohlo usmát štěstí, ani její další vztah nebyl výhrou. Stala se také obětí znásilnění, kterého se měl dopustit její herecký kolega Vittorio Gassman. Dalším z řad mužů v jejím životě byl její obdivovatel obchodník Adrien Jancu, který zemřel na rakovinu chvíli před jejich plánovanou svatbou. Kvůli tomu, že za svůj život nenašla pravou lásku a spřízněnou duši, neměla Michele nikdy děti.

ZDROJ: SHUTTERSTOCK

Za to však napsala několik knih – například „Angelika se ztraceným srdcem“ nebo „Já nejsem Angelika“. Jak můžete ale na fotografiích vidět, její krása nezestárla ani o rok a její půvab přetrvává stále.

A co na ni říkáte vy? Byl to váš oblíbený seriál? Podělte se s námi o názor v komentářích níže!